Historien bag

Mit navn er Ebba Larsen og jeg har sammen med min mand ejet Cavalier King Charles Spaniel siden 1988 og opdrættet disse siden 1990.
Desværre mistede jeg min mand Jørn Alfred Larsen i foråret 2006.

Vores opdræt har været lidt af en succes, da vi siden start har ført ikke mindre end 13 Champions frem. Af disse har vi selv opdrættet 6, hvilket jeg er meget stolt.

Vores første Cavalier blev født nytårsnat 1987/88 og hed Annexgårdens A Happy New Year, men hun døde desværre som 2½ årig i forbindelse med fødsel. Dermed var vi tilbage hvor vi startede, dog havde vi en hanhund Walde, men vi ville jo gerne have et kuld hvalpe.
Derfor købte vi en tæve Puk hos Annexgården, hvor vi ligeledes havde købt vore to første Cavalier.
Vi parrede så Puk & Walde, og af det kuld beholdt vi selv en tæve dette var Debbie, og det skulle senere vise sig at være et godt valg, for både DKCH KBHV93 Debbie og en søster Nicole (Tammi) blev begge Champions, desuden blev Debbie også KBHV93.

Vi importerede så en han fra Holland DKCH Dennis V.H.Lamslag som også blev Dansk Champion.
Efter ham og Debbie kom der en tæve der kom til nogle af vore venner, denne tæve DKCH Townfield's Vanity-Fair blev også Champion.
Fra næste kuld beholdt vi selv en tæve DKCH KBHV96 Townfield's Nanna Superstar som senere blev både Champion & KBHV96, nøjagtig som hendes mor blev det i  1993.

Nu syntes vi at det var på tide igen at få nyt blod til landet, så derfor importerede vi endnu en han, men denne gang tog vi til Frankrig og købte Lupin Des Marliviers (Pierre) som 10 ugers hvalp. Da han var gammel nok til at parre, lavede vi et kuld på Debbie. Fra denne kombination tog vi endnu en tæve DKCH Townfield's Fleur De Luxe  som også er blevet Champion.
Så gjorde vi det at vi tog til Frankrig igen, og købte endnu en han DKCH Laxoo Des Marliviers som også blev Champion.
Ham parrede vi så med Nanna og i det kuld var der "efter vores mening" en tæve DKCH Townfield's Danielle som vi ikke kunne sælge, da vi mente at hun havde potentiale til at blive Champion. Hvilket senere viste sig at holde stik, for hun blev nemlig Champion d. 8-11-98, kun 21 mdr. gammel.
Vi købte så en ny hanhund i Holland DKCH Robert V. H. Lamslag. Efterfølgende har vi hentet flere hunde Holland ved kennel V. H. Lamslag som vi har et godt samarbejde med.

Nyheder